Ga verder naar de inhoud

HR Officer

Wil je deel uitmaken van ons team als HR Officer? Bekijk onderstaande vacature en solliciteer!

BESCHRIJVING

Comate is geen doorsnee bedrijf. We werden in 2019 nog verkozen tot Vlaamse KMO van het jaar en stonden 4 jaar op rij in de top 50 van Deloitte’s Technology Fast 50. We zijn een bedrijf dat from scratch innovatieve hi-tech hardware ontwikkelt voor pioniersbedrijven in alle mogelijke sectoren. Van de best beveiligde cryptowallet ter wereld over een design sneeuwruimer tot een hulpmiddel om heupoperaties efficiënter te laten verlopen. Onze robots, IoT-devices en andere high-techproducten hebben al tientallen internationale prijzen gewonnen.

Ontwikkeling met oog voor design… dat is de missie van Comate.

WAT HOUDT DIT IN?

Comate is op zoek naar een HR officer die vol enthousiasme ons team en bedrijf mee verder kan helpen groeien. Iemand die organisatorisch sterk is met een voorliefde voor rekruteren en ondersteunen van de collega’s.

Kortom, iemand die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en snel kan schakelen tussen verschillende rollen en taken:

 • Recruitment – je zoekt mee naar nieuwe collega’s ( voornamelijk binnen het domein van engineering ) en voert de selectiegesprekken. Ook ga je mee naar jobbeurzen om studenten Comate te laten ontdekken.
 • Fleet management – je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het beheer van ons wagenpark, de bestellingen van nieuwe wagens via onze leasepartner, schadegevallen, …
 • Je ondersteunt Office – administratie: je volgt verschillende administratieve taken op gaande van contracten aanmaken, opleidingen voor collega’s inplannen, administratie voor management, opvolging subsidie dossier en audits…
 • Je helpt mee in de HR – administratie – je ondersteunt samen met HRBP de collega’s met vragen ivm verlof, werkregimes, loon, flexplan… .
 • Je ondersteunt de onboarding van nieuwe collega’s – jij zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe medewerkers en helpt hen op weg

VEREISTEN

 • Je bent een krak met mensen en detecteert de eigenschappen die we zoeken
 • Je bent communicatief en slaagt erin mensen te overtuigen met jouw enthousiasme
 • Je bent organisatorisch en administratief sterk
 • Je behoudt steeds de focus
 • Je hebt een ‘getting stuff done’ mentaliteit
 • Je bent flexibel en houdt van de nodige variatie.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je hebt een hoger diploma ( Bachelor of Master ) en je kan bij voorkeur een eerste ervaring voorleggen in een gelijkaardige rol

VOORDELEN

Je komt terecht in een succesvolle KMO waar ondernemerschap key is. Je krijgt een uitgebreid aanbod van opleidingsmogelijkheden en trainingen. We willen namelijk ons succesverhaal verder zetten en blijven groeien. Je werkt op een unieke locatie in hartje Leuven.

Je hebt recht op een competitief salarispakket en interessante extralegale voordelen in lijn met je ervaring. Daarnaast voorzien we 32 vakantiedagen om de batterijen op te laden!

Tenslotte werk je in een gepassioneerd team waar we successen vieren en plezier maken. We organiseren diverse teambuildings en hechten belang aan elkaars input.

Solliciteer hier

Klinkt als iets voor jou? Twijfel niet en solliciteer nu. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

A sneak preview of our work

Engineer working on cupple

Cupple

The ice cream maker that churns fresh ice cream in a wink

Read more
CoMoveIT

CoMoveIT

This innovation turns an ordinary powered wheelchair into a life-changing mobility device for people with complex movement disorders

Read more
061 TBJ 5744edit

Deltaray

3D X-ray inspection machine that guarantees 100% real-time inspection of mechanical parts

Read more

Working @COMATE

Want to become a coMATE? Discover al our open vacancies